Klik - her eller under teksten for at komme videre!
PIL.dk bliver en del af DLX

Kære, Kjeld Jensen.

Siden pil.dk blev stiftet i 1998 har vi hjulpet jer, kunder, med alverdens forskellige hosting opgaver, så I har kunnet fokusere på jeres forretninger. Meget har ændret sig siden dengang, og vi er stolte over at have været med så længe.
Som (måske) bekendt har vi sideløbende med hostingforretningen pil.dk drevet vores betalingsgateway QuickPay. Tiden er nu kommet til, at fokusere 100% på QuickPay.
Vi har derfor efter modne overvejelser besluttet os, at skille os af med hostingforretningen pil.dk.

Men bare rolig - det betyder ikke, at I bliver efterladt på perronen. Pil.dk bliver fremover en del af DLX, et af de dygtigste hosting firmaer i branchen.
DLX er et 100% danskejet firma startet i 2005, som ligner os på så mange måder, at vi til tider næsten tror at det er os selv vi har kigget på :)
De er særdeles kompetente og drifter allerede i dag egne systemer på samme platform (FreeBSD), som vi har gjort. Vi har igennem flere år haft et godt og smertefrit samarbejde. Vi står på mål for, at de kan deres kram.
En af vores dygtige driftsfolk på pil.dk platformen, Kristian Christensen, følger sågar med over til DLX. Vi er derfor helt trygge ved hele løsningen - både på jeres og egne vegne.

Hvad betyder det i praksis for jer som kunder ?
Det kommer i praksis ikke til, at betyde noget for jer. Løsningerne forbliver de samme, pris og vilkår forbliver de samme.
Hardwaren forbliver den samme eller endnu bedre, og langt de fleste af jer kunder vil sågar beholde de eksisterende IP-adresser.

Sker der slet ingen ændringer?
Flytningen foregår ved at flytte data mellem 2 identiske maskiner. Denne løsning er valgt for at give mindst mulig nedetid.
Det vil ske i perioden 1/10-2020 - 31/12-2020, og altid i dialog med jer kunder om hvilket tidsrum der passer bedst. Vi pil.dk vil fakturere jer for det kommende 4. kvartal 2020. Fra 1.1.2021 vil fakturaer komme fra DLX.
Vi og DLX vil være i dialog med jer, når vi flytter jeres konkrete løsning. Alle parter har naturligvis en stor interesse i, at det kommer til at foregå så smidigt og problemløst som overhovedet muligt.

Læs mere om DLX på https://dlx.dk/
Til sidst vil alle os hos pil.dk gerne sige tak for mange gode år. Vi er sikre på det er til alles bedste. Heldigvis er mange af jer jo også kunder i QuickPay-regi, så vi vil stadig ses og mailes ved :)

Og så skal vi hilse fra DLX og sige, at de byder jer mere end velkomne hos dem. Deres direktør Mikael Antonsen tilføjer:
”Da muligheden for dette opstod, var vi ikke i tvivl om at det ville passe perfekt ind i vores nuværende produktportefølje. 
Vi glæder os til at tage imod alle kunder, og sammen være jer være med til at lave de bedste IT løsninger fremover.”

Har du spørgsmål til “det hele” er du naturligvis mere end velkommen til at tage fat i os på Telefon: 25 94 84 25
E-mail: support@pil.dk
Thomas Jensen - tj@pil.dk

DLX kan kontaktes på følgende:
Telefon: 70 25 27 28
E-mail: support@dlx.dk
Mikael Antonsen - ma@dlx.dk

Vi kommer også løbende til at opdatere http://help.pil.dk med svar på typiske spørgsmål.

Venlig hilsen
Thomas Jensen, direktør for pil.dk og QuickPay
Mikael Antonsen, direktør for DLX og Viptel