I Tignes i Frankrig, den 25. marts 2013 

Vi mødtes som regel til morgenbordet kl. 08.00.

Der hørte ganske vist køkken med til alle lejlighederne, men her gjorde vi kun brug af køleskabet og dets nedkølende funktioner.

Trier Ski guiderne stod hver formiddag klar til at vise gæsterne rundt i det område, der hedder:
Espace Killy.

Forud for pisterundvisningen blev vi også denne dag inddelt i to hold med forskellige sværhedsgrader.

>

Her har Evas luksushold delvis blottet hovederne.

3 gæster og en stedkendt guide, ja, det er rigtig luksus.

Sebastian og Thomas så vi foreløbig mest noget til ved spisetiderne, for skønt områdets pistemaskiner har brugt mange timer på at forberede gæsternes ankomst til Tignes, ja, så foretrækker de 2 nævnte herrer at løbe rundt i noget vildsomt terræn, der må betegnes som off piste.

Sidst på dagen dukkede de dog op og tog lillesøster Sigge med ud på en herretur, hvilket Sigge syntes var helt OK.